Selecteer een pagina

Bestellen en sponsoren

 

Met Op hoge hakken in Afrika wil ik de stem van de meisjes en vrouwen in Afrika laten horen.

Meisjes zoals ik die leerde kennen in Kenia. Meisjes die gemiddeld 5 dagen school per maand, 60 dagen per jaar missen, omdat ze ongesteld zijn. Omdat ze het maandverband zoals wij het kennen niet kunnen betalen. Omdat ze door het verzuim achter raken en vroegtijdig school verlaten. In een land waar vrouwen sowieso al een achterstand hebben en allang blij zijn als ze überhaupt naar school mogen.

Daarnaast neem ik je mee op een reis van vallen en opstaan, met een lach en een traan. Als mens was ik op zoek naar mijn ware zelf, als sociaal onderneemster doorstond ik vele beproevingen op een bumpy road in kleurrijk Kenia. Iedere vrouw, ieder mens zal zichzelf herkennen in dit verhaal. Op hoge hakken in Afrika ontroert, zet je aan tot nadenken en biedt, met zelfspot en reflectie, waardevolle levens- en ondernemingslessen.

boek-home

Levering vanaf 8 maart

Het afgelopen jaar heb ik mijn verhaal Op hoge hakken in Afrika geschreven. Nu is de tijd aangebroken om het daadwerkelijk de wereld in te zetten. Dat kan ik niet alleen. Er is ook nog een bedrag van 14.750 euro nodig voor de eerste fase. Dit bedrag wordt als volgt aangewend:

Finale ronde ‘to kill my darlings’, correctieronde en persklaar maken:     €  2.750

Promotiemateriaal en drukken eerste 2500 boeken:
€  6.500

Marketing en PR eerste fase
€  5.500

Wil je mij meehelpen met deze ambitie?

Reserveer dan alvast jouw exemplaar van het boek Op hoge hakken in Afrika, sponsor dit project of huur me in als spreekster. Ik vertel graag over mijn ervaringen en levenslessen.
Het boek is ook een geweldig cadeau om te geven aan jouw vriendin, partner, collega of team. We hebben hiervoor mooie cadeaubonnen ontwikkeld.

Kijk hier voor de verschillende mogelijkheden. Ik hou je graag op de hoogte middels een nieuwsbrief. Ook via LinkedIn, facebook en/of twitter kun je me volgen. Ik kijk ernaar uit je beter te leren kennen!


Ga naar bestellen