Selecteer een pagina

Vraag gratis e-book -Ontvlam! Het geheim van de 4Ds- aan

Icoon E-book - Ontvlam b-min

Stel je voor:

>  Je hebt lef.
>  Je doet en zegt waar je naar verlangt.
>  Je maakt krachtige keuzes en daardoor krijg je meer tijd en energie.
>  Je innerlijke vuur is ontvlamd.
>  Je weet wat je wilt en gaat daar ten volste voor.
>  Je geniet van het leven.

Hoe zou dat voor je zijn? Dat je eind 2018 denkt: Yes, I did it! Ik ben trots op mezelf.

Ontvang gratis ‘Ontvlam! Het geheim van de 4 D’s’: Dromen, Denken, Durven en lef om te Doen!’

Jaren geleden wilde ik niets liever dan dat, maar mijn onzekerheid hield me in de greep. Ik was een gevangene in mijn eigen goud gecreëerde kooi. Ogenschijnlijk succesvol, maar vanbinnen knaagde het. Continue was ik bezig met het willen voldoen aan verwachtingen van anderen.Tot 2006, toen had ik het lef om mijn kindsdroom te volgen en ben ik naar Kenia vertrokken. Mijn 4 D’s hebben hieraan ten grondslag gelegen.

Wil jij weer de regie nemen over je eigen leven en ben je benieuwd hoe ik het heb gedaan? Download dan nu GRATIS het E-Book ‘Ontvlam: Het Geheim van de 4 D’s: Dromen, Denken, Durven en lef om te Doen!’

Hiermee krijg je concrete handvatten om van dromen tot doen te komen.
>  Je komt erachter wat je weerhoudt om dat te doen waar je werkelijk naar verlangt.

Vul je gegevens in en ontvang gratis het e-book. Laat je inspireren en kom in actie! 

Met het invullen van jouw e-mail gegevens kom je automatisch op mailinglist.