Selecteer een pagina

Chantal Heutink

Spreker

 

Neem contact op

Er gebeurt veel in de wereld. De veranderingen volgen elkaar in hoog tempo op. Het is laveren tijdens een uitdagende en stormachtige periode. We leven in een masculiene overdrive gebaseerd op controle, resultaat, consumentisme en macht, dat heeft geleid tot onbalans, stress en burn-out. Veel mensen verlangen naar verandering, zelfexpressie en een andere manier van werken. Door Covid zijn we ongewild gedwongen ons te schikken. Dit vraagt flexibiliteit en veerkracht van ons allemaal. Vernieuwend en verbindend leiderschap is nodig om te laveren tijdens deze uitdagende en stormachtige periode.
Deze shift vraagt om bewustwording, nemen van verantwoordelijkheid, keuzes maken, moed en lev (Hebreeuws woord voor hart) om een andere manier van zijn en denken te omarmen.

Chantal Heutink neemt je mee op reis. Ze vertelt bevlogen hoe zij met lef haar droom volgde en een business opzette in Kenia. Een avontuur van vallen en opstaan, tegenslagen en veerkracht.
Ze werd zich bewust hoe je door tegenslagen en uitdagingen kunt ontdekken wat zich in jouw bovenkamer afspeelt, welke MindF*ck de show-stopper is en hoe je het tij kunt keren.
Je kunt altijd kiezen: je laten leiden door je MindF*ck en dat wat zich in je omgeving afspeelt óf zelf de regie nemen in je leven, ongeacht de omstandigheden. Wat wil jij: lijden of leiden?

“Chantal is in the top 1% of all speakers I’ve ever seen! I was fortunate enough to watch Chantal give a presentation in Uganda that lit up the entire room and inspired myself and all the investors and business leaders in the room to re-think our conceptions of what is possible. She speaks in a way that immediately resonates and that commands the attention of the entire room. She speaks with her heart in an incredible vulnerable and strong way. Any organization who is fortunate enough to get Chantal to speak at their gatherings will quickly come to learn that she is the highlight of the show!”

Daniel Epstein

CEO and Founder, Unreasonable Institute

“The secret of change is to focus all your energy not on fighting the old, but on building the new.”

– Socrates –

Alles is een keuze.

De mind is een machtig instrument. Het is aan jou waar jij je aandacht op richt. Je MindF*ck, het verleden en dat wat níet kan, óf kies jij ervoor om de leider van je leven te worden en open te staan voor nieuwe mogelijkheden?! Het vraagt lef om eerlijk naar je zelf te kijken en verantwoordelijkheid te nemen. Durf je het aan?

 

“Op een open, kwetsbare doch krachtige en bevlogen manier en met de nodige zelfspot, deelt Chantal haar ervaring. Ze inspireert en zet aan tot nadenken.”

Als spreker komt Chantal niet met theorieën uit het boekje, maar met doorleefde en uit het leven gegrepen verhalen waar veel mensen zich in weten te herkennen. Met humor en zelfspot, kwetsbaar en ook krachtig, energiek en geheel op eigen wijze vertelt zij haar verhaal. Ze houdt ervan om de bullshit bingo achterwege te laten en tot de kern te komen. Luisteren naar Chantal zet aan tot nadenken. Je kunt haar boeken als spreker en voor workshops.

Voor welke onderwerpen kun je Chantal boeken als spreker:

 Je hebt altijd een keuze
STOP de MindF*ck en neem de regie (Masterclass)
Op hoge hakken in Afrika

Chantal Heutink heeft gesproken voor RaboWomen.
Het was een fantastische bijeenkomst waarin we echt geraakt werden door haar verhaal.
Chantal stelt zich open en kwetsbaar op en juist dat maakt haar krachtig.
Zo geweldig om te zien dat je je vrouwelijke kanten, die door de buitenwereld soms als onzeker worden bestempeld,
juist kunt inzetten om met power naar buiten te treden.

Henriette van Duijn
Commissielid RaboWomen

Chantal Heutink is a powerful lady, who had the courage to follow her dream.
“I just wanted to say how wonderful you made this day to celebrate with Deloitte women.
Thank you for your presence, your story and inspiration.  So many women are talking about how much they loved it.
You brought me and many others to tears and moved the entire room with your story.”

Melissa Raczak – Partner Consulting, Deloitte

Jouw presentatie heeft indruk op me gemaakt. Het sluit echt aan op wat ik ervaar als ik me bedenk dat ik ook wil starten als ZZP’er, alle onzekerheden en wat je allemaal in je rugzak hebt …. ik vond het heel inspirerend!

Deelneemster (‘Ladiesnight’ Rotterdam)

Ik heb Chantal leren kennen als een bijzondere vrouw die enkele jaren geleden de beslissing heeft genomen om haar hart te volgen en haar eigen dromen te gaan realiseren. Tijdens haar presentatie is ze in staat om je mee te nemen op haar reis en te tonen hoe je als mens het verschil kan maken. Een gepassioneerd spreekster die laat zien dat Dromen, Denken, Durven en Doen tot hele mooie resultaten kunnen leiden. Dank voor je inspirerende presentatie over stimuleren van ondernemerschap in het kader van ons project WomenHelpingWomen.


Ingun Bol – Managing Partner Fit4Change en Event Director Global Summits Women Information Network

Je weet mensen echt te boeien en stimuleren. Liep met een sterker gevoel weer naar buiten en met weer extra ideeën over hoe ik zelf weer mensen kan stimuleren hun dromen te volgen!”


Gundalyn Hemmink (The Power of Following Your Dream)

Chantal herinnerde mij aan de kracht die vrijkomt als je uitspreekt wat je wilt. Dat was het laatste zetje wat ik nodig had: ik ben denken om gaan zetten in doen, voor mij was dat voor mezelf beginnen. Vanaf het moment dat ik mijn wens uitsprak werkte alles en iedereen mee. Ik was er wel van overtuigd dat als je doet wat bij je past, dat het dan stroomt. Sinds mijn stap ervaar ik dagelijks ongelooflijk veel energie, inspiratie, kracht en zin om te doen, en ik merk dat ik mensen op mijn beurt aansteek met mijn enthousiasme. Bedankt Chantal voor je boodschap op het juiste moment en de juiste plaats!”


Ilse Mulder – Talent en Traject

Ik heb genoten van je verhaal. Je bent een voorbeeld!”

Pauline Hallink (Powerdag)

Chantal Heutink laat zien dat je dromen kunt realiseren door te durven en vooral ook door te doen. Zij spreekt hier niet alleen op inspirerende en onderhoudende wijze over, maar brengt het zelf in praktijk. Dat stimuleert en zet aan tot reflectie!”

Remco Mostertman – HRCommunity (World Café Duurzame Inzetbaarheid)

Your presence elevated the energy level of the conference to a height that all the attendees enjoyed. Your presentation and insight added great value to the conference and we know it would not have been what it is today if you were not part if it”.

European African Business Development Conference 2013 (EABDC)

Chantal Heutink verzorgde onder andere lezingen over Van dromen tot Doen, Sociaal ondernemerschap en Op hoge hakken in Afrika, voor onder meer:

USAID in Washington DC, Unreasonable Institute in Oeganda, Philips, Stand Up Inspiration, European-African Business Development Business Conference, Deloitte, ABN-AMRO Dialogue House, Congres Social Media in de Zorg, Toomler, Cordaid Social Adventure, diverse vrouwennetwerken.

Door haar werk heeft ze in Kenia een Award ontvangen voor ‘Best Innovative Service Runners Up’ en is in 2014 door de UN genomineerd als ‘Global Accelerator’.  

Neem contact op voor informatie over de mogelijkheden voor een lezing, seminar, themadag of de inhoudelijke begeleiding van uw event of bijeenkomst.
Chantal Heutink is te boeken via Marlies van Spreekbuis. Meer weten over Chantal? Check haar bio