Voel jij je onrustig? Malen de gedachten eindeloos door je hoofd? Blijf je in dezelfde cirkel lopen, terwijl je rationeel weet dat het geen zin heeft? De omgeving denkt dat het jou wel lukt om alles te managen en draaiende te houden, maar dat is niet hoe jij het ervaart. Er is een kloof in hoe de buitenwereld jou ziet, en jij je vanbinnen voelt. Ondanks jouw kennis, ervaring en vaardigheden zit je vast. Je twijfelt over de stappen die je nu moet zetten. Als een grammofoonplaat blijven dezelfde gedachten zich herhalen: “Hoe moet het nu verder? Kan ik het wel? Doe ik er toe? Straks val ik door de mand …. Stel dat …. “ Het kost je veel energie om aan de verwachtingen te voldoen en om je nu ook staande te houden gedurende deze onzekere tijd. Iets in jou zegt dat het anders kan, en dat is ook waar je naar verlangt. Maar je vindt het spannend, want vanuit je hoofd handelen ben je gewend en is veilig. En juist nu, wordt alles wat vertrouwd leek, aan het wankelen gebracht.


Stel dat jij …
jezelf kunt resetten en je daardoor weer (meer) kalmte en rust ervaart?
Stel dat jij … jouw belemmerende gedachten en gevoelens overwint en je weer gaat voelen waar het in de kern écht over gaat en op basis daarvan heldere keuzes gaat maken, ook als de toekomst onzeker is?
Stel dat jij … werkelijk de leiding hebt over jouw leven en weer meer energie krijgt en plezier?


Zou jij dat willen? Dat kan!

WORD VERLIEFD OP JOUW TOEKOMST!

Reset jezelf, neem de leiding en creëer het leven waarnaar je verlangt.

Verlang je er naar om het anders te doen?
Te ontdekken hoe je de regie kunt nemen vanuit je eigen kracht? 

Als coach en katalysator kom ik snel tot de kern. Ik hou je een spiegel voor en moedig je aan zodat je in beweging komt en stappen durft te zetten. Door je bewust te worden van jouw gedachten en gevoelens, kom je erachter wat je tot dusver heeft blokkeert. Door oude en geconditioneerde patronen te doorbreken, ontdek je jouw innerlijke kracht. Je gaat niet meer reageren op basis van automatisme of wat men van jou verwacht. Je durft stil te staan, te luisteren naar jouw verlangen en gaat op basis daarvan keuzes maken die kloppen voor jou. Je zelfvertrouwen groeit. Het borrelt van nieuwe mogelijkheden en creativiteit. Je hebt weer energie en plezier in de dingen die je doet.
Van denken ga je over naar voelen, doen en zijn wie je werkelijk bent.

And one day she discovered that she was fierce,
strong and full of fire.

And that not even she could hold herself back,
because her passion burned brighter than her fears.

Het doel van het programma ‘Word verliefd op jouw toekomst’ is dat jij voelt, ervaart en ziet wat er mogelijk is voor jou. En dat je in een veilige omgeving je oude ik kunt resetten en je opent
voor jouw diepste verlangen en potentie.

Al is de training online, ik ben er elke keer LIVE bij. Dus je hoeft niet in je eentje alle modules te doen.
We gaan samen op pad, met gelijkgestemden mensen en in verbinding met elkaar.
Jij kunt ook tijdens de call real-time de Power Seat nemen en gecoacht worden.
Ik loop graag met je mee als gids, supporter en cheerleader.

Ben je er klaar voor en is de tijd aangebroken om een aantal zaken te veranderen?
Als het niet nu is, wanneer dan wel?

Wat levert het programma jou op:    

 

 • Je krijgt een techniek waardoor je de rust kunt bewaren, ook in roerige tijden.
 • Je wordt je bewust van jouw gedachten en gevoelens en gaat constructief ernaar handelen.
 • Je ontdekt jouw belemmerende overtuiging(en) en patronen en leert hoe je deze positief kunt resetten.
 • Je laat oude patronen die je niet meer dienen los, je leert nee zeggen en wordt de leider van jouw leven.
 • Je gaat ontdekken waar je naar verlangt en wordt verliefd op jouw toekomst.
 • Je krijgt meer zelfvertrouwen, toont lef en neemt concrete stappen, zodat je daadwerkelijk het leven gaat creëren waarnaar je verlangt.
 • Je ervaart meer plezier, energie en rust.

Life is a journey, with many destinations. Live, love, create, enjoy, share, connect, make impact and be true to yourself!

 

Praktische informatie:

 

 • Het programma duurt 7 weken
 • Elke week vindt er een online bijeenkomst plaats onder leiding van Chantal Heutink
 • De eerste bijeenkomst vindt plaats op woensdagavond 22 april 2020 om 20.00 uur
 • Via e-mail krijg je de benodigde informatie alsook de persoonlijke link voor Zoom.
 • Tijdens de bijeenkomsten ga je leren, ontdekken, stil staan, stappen zetten en word je gesupport en gespiegeld door Chantal Heutink.
 • Je krijgt naderhand toegang tot alle video opnames, zodat je alles rustig kunt nakijken.
 • Je krijgt wekelijks opdrachten, zodat je echt in beweging komt.
 • Er is een private facebook groep waarin je jouw inzichten, lessen en successen kunt delen en waarin je wordt aangemoedigd.
 • Je staat er niet alleen voor! Je doet het samen met gelijkgestemden.

Wil jij verliefd worden op jouw toekomst, jezelf resetten, de leiding nemen en jouw gewenste leven creëren?
Wil je stoppen met piekeren en minder in je hoofd zitten?
En zou je meer van het leven willen genieten en leren vertrouwen op jezelf?!
RESERVEER dan NU jouw plek in het programma.

Veranderen doe je nooit alleen. Ben je er klaar voor?

Normaal gesproken bedraagt de investering voor het programma € 1.397,- excl. btw. Omdat ik geloof dat het belangrijk is dat we juist nu onze unieke kracht aanboren en de leider worden van ons leven, heb ik de prijs van de investering drastisch verlaagd. De investering is nu niet  1.397,-  maar  697,- excl. btw voor het hele programma! Je kunt ook in twee termijnen ad € 350,- excl. btw betalen. Daarbij ontvang jij nog de volgende BONUS en extra ondersteuning middels:

 • Een 1-op-1 coaching met Chantal Heutink, waarde  € 200,- 
 • En er wordt na een maand een extra bijeenkomst georganiseerd waarin jij jouw voortgang en uitdagingen kunt delen, successen kunt vieren en extra support krijgt, waarde  200,-  

De investering, inclusief de bonussen en excl. btw is nu voor het hele programma géén  1.397,-  maar  697,-  

Heb je nog vragen? Stuur me dan een e-mail Je kunt ook een Power Sessie van een half uur met me inplannen, óók als jij liever een 1-op-1 traject met mij aan gaat. 

Waar kies jij nu voor? Overleven óf stappen zetten om bewust te gaan leven
en jouw power te claimen.

 Heb je nog vragen?

Wil je meer weten over het programma? Stuur dan een e-mail of plan een afspraak voor een Power Sessie in van een half uur Wil je liever een 1-op-1 traject? Dat kan ook! Stuur mij een e-mail of plan een Power Sessie in van een half uur

Veelgestelde vragen: Ik kan niet op alle dagen, kan ik inhalen? Je kunt naderhand de opgenomen video bekijken en op basis daarvan de opdrachten doen.  Ga je nog een keer deze training geven? De training wel, maar dan niet meer voor de prijs van € 697,- Voor wie is het programma en wie doen er mee? Iedereen, die echt bereid is om aan de slag te gaan en wil veranderen, kan mee doen.  In de praktijk blijkt dat er voornamelijke ondernemende of ambitieuze professionals in de leeftijd van 25 – 50 jaar meedoen.  Kan ik in termijnen betalen? Ja. De eerste termijn betaal je vooraf het programma, en de tweede termijn een maand na aanvang.  Wanneer worden de coachingsgesprekken ingepland? Deze vinden in overleg plaats en zal worden ingepland na week 3 / 4. Wanneer start het programma en hoe werkt het? De eerste training vindt woensdagavond 22 april plaats en je krijgt een Zoom-link zodat je mee kunt doen. Vooraf wordt je hierover geïnformeerd per e-mail. 

www.igniteyourredpower.com